![]() |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Alıntı:
|
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Dilleriyle -> Sepette 3 Elma vardi, ikisini yanima aldim kac elmam var? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Alıntı:
Cevap veriurum...İnsanlarda olduğu gibi hayvanlarda da Kulak kendi kendini temizler ( nasılmı diye merak ederseniz ayrıyetten açıklarım) Halen 3 elman var..Ha sepette Ha cebinde... Altaki..: Sorduğum sorunun cevabını bilirsen veya bilemezsen ne yapacaksın ..? hı..hı..???? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) ben mi bilmem hiç düşünmedim ki :) hihihi..... |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) hımm soru yok dimi en sevdiğiniz yemek nedir? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) pilav, zeytinyağlı yaprak sarma, mantı, iskender kebap, künefe, barbunya, hamsi kuşu, çerkez tavuğu, tahinli çörek.......... Otobüste yanınızda oturan şahıs pırtlarsa tepkiniz ne olur ?? |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Güzel bir oyun. erken bırakmışsınız :)) |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) ne olacak bu cimbomun hali |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) Yalan olacak. Hiç su aygırı gördün mü? :cheesy: |
--->: Alttakine soru sor.(Forum Oyunu) yok görmedim ama görmekde cok isterdim. Bu cevre kirliligi nasil önlenecek???? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:16 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük