MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Kitap Tanitimi (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/)
-   -   Geleceği Planlamada Stratejik Yönetim - Kenan Mehmet Ekici - Ana Fikri (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/93664-gelecegi-planlamada-stratejik-yonetim-kenan-mehmet-ekici-ana-fikri.html)

Enesce 05-11-2011 13:10

Geleceği Planlamada Stratejik Yönetim - Kenan Mehmet Ekici - Ana Fikri
 

Geleceği Planlamada Stratejik Yönetim - Kenan Mehmet Ekici - Özeti, Geleceği Planlamada Stratejik Yönetim Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

Yayınevi: A-C Yayınevi
Basım Tarihi: Şubat 2007
Kitap Türü:

Akademik çalışmalarını yakından izlediğim bu ekibin oluşturduğu sinerji ile ortaya çıkan "Stratejik Yönetim" eserinin devamının geleceğini ümit ediyor; Sayın Çomaklı, Sayın Ekici ve Sayın Şahım a çalışmalarında başarılar diliyorum.- Yrd. Doç. Dr. Ercan Taşkın (Dumlupınar Üni. İİBF İşletme Bölümü/Kütahya)Kamu Kurum ve Kuruluşları, Yerel Yönetimler ve Üniversitelerde yasa ile zorunlu hale gelen Stratejik Planlama konusunda yol gösterici ve başucu eseri olacağına inandığım bu kitaba emeği geçen herkese teşekkür ederim.- Dr. Çağdaş Gümüşsuyu (TODAİE/Ankara)Strateji, Yönetim ve Planlama kavramlarının hayatımızın ayrılmaz bir parçası olduğu ve olacağı şu günlerdeki bir eksikliği tamamlayacağına inandığım bu ve benzeri eserlerin sayısının artması gerektiğine inanıyor, emeği geçenlerin başarılarının devamını diliyorum.- Yrd. Doç. Dr. İdris Doğan (Aksaray Üni. İİBF İşletme Bölümü/Aksaray)


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:52 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük