MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Kitap Tanitimi (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/)
-   -   Endüstriyel Yiyecek Üretimi - Prof. Dr. Fermani Maviş - Ana Fikri (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/89986-endustriyel-yiyecek-uretimi-prof-dr-fermani-mavis-ana-fikri.html)

Enesce 04-18-2011 13:20

Endüstriyel Yiyecek Üretimi - Prof. Dr. Fermani Maviş - Ana Fikri
 



Yayınevi: Detay Yayınları
Basım Tarihi: Şubat 2008
Kitap Türü: Diğer / Edebiyat

Kitabın birinci bölümünde yemek pişirme sanatı ve tarihsel gelişimi ile uluslar arası mutfaklar ve Türk mutfağı hakkında genel bir bilgi verilmiştir. İkinci bölümü yiyecek hazırlama teknikleri oluşturmaktadır. Üçüncü bölüm; yiyecek üretim sistemleri, yiyecek pişirme ilkeleri ve yöntemleri konusunda bilgiler verilmiştir. Dördüncü bölüm standart yemek kalitesine uygun yiyecek hazırlama, yani et suları, çorbalar, soslar, baharatlar, kırmızı ve beyaz etler, sebze ve meyveler, soğuk ve sıcak mezeler, tatlı ve tuzlu su ürünleri ile hamur işleri ayrıntılı olarak tanıtılmıştır. Beşinci bölümde ise, yiyecek süsleme ile ilgili temel bilgiler verilmiştir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:52 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük