![]() |
Kalp gözleriniz kirlenmiş olmasın Alıntı:
ben bir caminin imamı değilimki işim gücüm imla düzeltmek olsun cemaatım daha iyi anlasın diye ben devlet başkanı değilimki işim gücüm imla düzeltmek olsun vatandaşım beni daha iyi dinlesin ben sıradan işinden gücünden artta kalan vaktinde islamı bildiğim kadarıyla insanlarla paylaşmayı heves edinen acizane bir ümmetim Rasülümüz s.a.v birgün yolda sahabe kiramıyla giderken yolun kenarında bir köpek leşi görmüşler Rasülümüz bunu görünce gülmüş biraz ilerledikden sonra sahabe kiramda biri sormuş ya Rasülümüz s.a.v biraz önce kokan çürümüş köpek leşinden tiksinip uzaklaşmak yerine uzunca bakıp güldünüz nedir bunu hikmeti demişler Rasülümüz s.a.v buyurmuşki o kokmuş o çürümüş leşin ağzında pırıl dıyan köpeğin dişlerini görmedinizmi demiş onu düşündüm Allahın yaratma güzelliğini orda gördüm onun için güldüm demiş burdan şunu anlayın benim imla hatalarım kokmuş çürümüş köpek bedeni kadar değildir inşallah yoksa sizin parıldıyan dişleri görmek için kalp gözleriniz kirlenmiş olmasın |
--->: Kalp gözleriniz kirlenmiş olmasın Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Yok bizde elimizden gelen budur ismimiz HIDIR dersek, kalp gözleri acik degilse biz ne yapak dersek, bunun ümmiligi kalmaz. Muhammedi yasam ya da düsünce tüm insanlik adina ise yettigi kadariyla ve bildigimiz kadariyla ve en cokta kendimizdeki hatalarla ugrasip onlari düzelterek hizmet etmektir. Bugün yanlisi olan bizler bunu dogru diye kabul etsek ki, bunu asla ama asla karsisindaki kisinin bilgisine gem vurarak degil bir bilmislik olarak görsek, umulurki talebe hatasi bol olur e o da tedavisi mümkün olan ögrenme ile, zamanla olacagindan göz yumulur. Bizim sizden ögreneceklerimiz illaki vardir ve sizinde bizden ögrenecekleri seyler vardir ; burasi paylasim yeridir ve birbirimizin hatasini düzeltirsek 1000 kisi yerine 10000 kisiye bu mesaji anlasilabilir sekilde yollayacagiz demektir. Peki bu nasil oluyor diye sorabilirsin? Türkiye kullanicilarin yaklasik yüzde 99 u Google araciligi ile siteleri bulur ve belli kelimelerdir aranan. Siz bu aranan kelimelerin eger yanlis olursa (kismen) google un düzelttigini biliyormuydunuz? Iste bu düzeltme ile sizin yanlis yazdiginiz kelimeyi okuyacak kisi sayisi düsecektir ve buradan bir ihtimalle gelen kiside her zaman mesaji alacagi kisinin yazi sekline bakacaktir. Iste o siradada muhtemelen yaziyi okumadan terk edenler olacaktir. Tavsiyemi belirttigim üzere anlamissinizdir umarim ve bizler kardesiz ve yine birbirimizin kötülügünü istemeyiz ki bu bir rand meselesi degil isin ucunda cennetten cok su dünya da gülistan edilecek kalplere ihtiyac var ve bu iman ile ise, meselemiz ortak ise, birbirimizin ögüdünü almamiz ve bunu hakkiyla uygulamamiz bize düsen vazifedir. Cünkü dava büyük ve bunu HIDIR la degil EN HAKKIYLA yerine getirmemiz bu fedailigin sorumlulugudur. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:31 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük