![]() |
Alıntı:
:clap: :clap: :clap: |
teşekürler, emeğine sağlık |
Şuradaki muhabbet nasıl büyük hata farkında mısınız :( Biz görüntüdeki İNSAN gibi yaratılmadığımız için ne kadar şükrediyoruz? Yoksa hepimiz öldükten sonra O bizim gibi yaratılmadığı için mi şükredecek? Ayrıca kendi seçimi olmadığı halde şekli ve hareketleri itibari ile burada dalga konusu edilen insanın çoluk çocuğumuzun veya eşimizin haline sebep olmasından korkarım... Bismillahirrahmanirrahim Allah'ın (kabulünü) üzerine aldığı tevbe, ancak cehalet nedeniyle kötülük yapanların, sonra hemencecik tevbe edenlerin(kidir). İşte Allah, böylelerinin tevbelerini kabul eder. Allah, bilendir, hüküm ve hikmet sahibi olandır.( Nisa Suresi 17. ayet) |
Alper kardesim büyük bir ihtimal resim bir filmden alinti cünkü sekilsel olarak öyle degil kasitli olarak öyle Sacina bak giysisine bak,Sence normal mi bunlar:) Zaten kasitli olarak mizah olsun diye bu kiliga bürünmüs yoksa kimsenin dalga gectigi yok |
eksiklik Bu freaks(ucubeler) diye bi filmdeki oyuncu...yan rollerden biri ama filmi izlemenizi öneririm bence çok iyi bir film zamanına göre....Bu arada kadın veya kız her neyse gerçekten engelli..yani film icabı değil..konusuda alper arkadaşın değindiği konuyla alakalı...(günah vs olmasıyla değilde başka türlü) |
Alıntı:
ben tevbe ederim sizde dua edin.... |
yusufi, Allah Celle Celaluhu razı olsun inşaallah. (amin) Tabii ki senin ve buradaki hiç bir üyenin olaya bir artniyetle yaklaştığını düşünmedim ve kastetmedim. Ben sadece bir farkındalığa dikkat çekmek istedim. QuaLM, bilgilendirme için teşşekürler. Doğru duyguları beslemiş olmaktan dolayı hamdolsun sevindim gerçekten. Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:20 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük