![]() |
teşekkürler:) ama sayacam diye gözlerim bozulcaktı nerdeyse:) |
E bir tane ekran görüntüsü alip saysaydin hocam böyle hareketli halde saymaya calisilirmi yav:)) |
Alıntı:
Değil mi yani,herşeyin bir kolayı var:fikir01112: |
ilk saydığımda normal saydımda ikincisinde screenshot alıp saydım zaten öyle doğru sonucu buldum yoksa mümkünmü bu bücürler hoplayıp zıplıyo nasıl sayıyım:) |
deli olursunuz yoksa alimallah:)) |
akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine sende benim gibi deli ol dünya senin kahrını çeksin:) |
Simdi tibben delilik var yada bizim dilimizde divane felan var ya da askere alinmamak icin deli numarasi yapan var Hangisi hocam seninkisi:) |
Alıntı:
Arkadaşlar öyle terimlerden söz etmeyin bir daha.Kendimi çok cahil buluyorum.:)):)):)) |
Alıntı:
führer benim yakinim olur onun bana uygun gördüğü bi nick foruma kayıt olurken senin nickin deli olsun dedi ve olduk işte o kadar yani:) |
Şimdi sorunun cevabını bulmasına buldunuzda ben birşey soracam. Bu soruyu Safinaz arkadaşımızmı sordu(konuyu açan) yoksa beyzamı? Eğer beyza konuyu açtı ise neden kendisi cevabı bulmaya yönlendirmedi arkadaşları ? Yoksa cevabı bilmiyormuydu? Bunada bir açıklık getiriseniz sevinirim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:20 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük