![]() |
Çöp Beyleri Sayalım :) |
Sanirim 3 tane var gerisi göz yanilmalarimiz;) (Tabiki basliga uygun bir yazi olsun diye söyledim yoksa saymak mümkün mü?) |
SAFİNAZ ABLACIM ÇOK UĞRAŞTIRDI BENİ AMA SONUNDA BAŞARDIM. TOPLAM OLARAK BURADA 396 TANE ÇÖP ADAM VAR. BENİ DE SAYARSAM TOPLAM 397 EDİYOR. :)):)):)):)) |
Ceavaplar yanlış.:afro0121::afro0121::afro0121: |
Tamam 4 tane:) var baskada cikmam:)) |
OLUR MU ABLACIM YA O KADAR UĞRAŞTIM. HEPSİNİ TEK TEK EVLADIM GİBİ SAYDIM YAHU. :628::628::628::628: |
Alptraum saymazsanız öyle kalırsınız,Serkan001 fazla sayın diyen oldu mu?:)):)):)) |
BENCE AŞAĞIDAKİ İNSAN SAYISINA EŞİTTİR. BU DA OLMADI DERSENİZ ALINACAĞIM VALLAHİ. http://www.muhakeme.net/forum/forumr...padamlz2-1.gif[/QUOTE] |
Alıntı:
Kayserililik var mı?:))Yok öyle yağma:y02:rakamla sayı istiyorum...:) |
Bu Resim çoğaltılmış. Aynı şekilden 12 Tane Var. Bir Karede 16 Kişi Sayddım. Bu Yoldan Devam Edersek Eğer 16*12= 192 Kişi çıkıyor. 192 YANLIŞ İSE TEKRAR SAYACAĞIM. |
Cevap 192 de değil:( |
5 tane var:) dogrumu:)) |
Alıntı:
Hayır doğru değil:lex: |
12 ????????????????? |
Alıntı:
Cevap 12 de değil.:lex: |
toplam 12 tane aynı hareketli resimin birleşimi sanırım herbirindede 3 tane çöp adam var 12x3=36 diyorum |
Alıntı:
Bu da yanlış cevap:)) |
hmm dur şimdi çözdüm olayı ben o kaçanlarıda atlayanları falanda 1 taneymiş gibi sayıyordum her gifte 13 tane var oradada 12 tane hareketli resim var 12x13=156 ( buda çok fazla oldu gibi ama ) |
Bunun cvbi mantikli gelmeyecek gibi bence tabii hep birileri gidip geliyor sayisi yok gibi birsey olur hep yükseliyor gibi olur:) |
Alıntı:
|
teşekkürler:) ama sayacam diye gözlerim bozulcaktı nerdeyse:) |
E bir tane ekran görüntüsü alip saysaydin hocam böyle hareketli halde saymaya calisilirmi yav:)) |
Alıntı:
Değil mi yani,herşeyin bir kolayı var:fikir01112: |
ilk saydığımda normal saydımda ikincisinde screenshot alıp saydım zaten öyle doğru sonucu buldum yoksa mümkünmü bu bücürler hoplayıp zıplıyo nasıl sayıyım:) |
deli olursunuz yoksa alimallah:)) |
akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine sende benim gibi deli ol dünya senin kahrını çeksin:) |
Simdi tibben delilik var yada bizim dilimizde divane felan var ya da askere alinmamak icin deli numarasi yapan var Hangisi hocam seninkisi:) |
Alıntı:
Arkadaşlar öyle terimlerden söz etmeyin bir daha.Kendimi çok cahil buluyorum.:)):)):)) |
Alıntı:
führer benim yakinim olur onun bana uygun gördüğü bi nick foruma kayıt olurken senin nickin deli olsun dedi ve olduk işte o kadar yani:) |
Şimdi sorunun cevabını bulmasına buldunuzda ben birşey soracam. Bu soruyu Safinaz arkadaşımızmı sordu(konuyu açan) yoksa beyzamı? Eğer beyza konuyu açtı ise neden kendisi cevabı bulmaya yönlendirmedi arkadaşları ? Yoksa cevabı bilmiyormuydu? Bunada bir açıklık getiriseniz sevinirim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:23 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük