1 den 20´e kadar. Toplam 200 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : safer82
Yorumlari
Eğitimsizlik ve cahillik( tabi burdaki kastım inanç din yönünden) bizim toplumumuz araştırma yapmadan kulaktan dolma bilgelerle yetiniyorlar. Halbuki birşeyi araştırıp bulmak bizleri bu cahillik ve...
Seni seviyorum : beni bu işlere karıştırma ne olur... :)
maalesef :) uzun zaman oldu gelmeyeli :( alttaki arkadaş uyumayı seviyor:)
allah c.c razı olsun kardeşim
Allah razı olsun paylaşımlarınızın devamını bekliyorum
aslında canlı tutmak lazım ama şu kpss varya:)
hoş geldin dostum:)
teşekkürler
:s.a.: Tekrar Sizlere Katılmak çok güzel birşey herkese selamlar. :gul3:
"ey nefis! boyle ebleh olmamak istersen : Allah namina ver, Allah namina al, Allah namina basla, Allah namina isle, vesselam." herbir söz inasanın içine hitap ediyor. Sizi bilmem ama geçen bu...
Hani derler ya müzik EVRENSEL dir. Aynen öyle yeterki kulağıma hoş gelsin. Sınıflama yapamam çünkü bakıyorum daha önceki halk müziği senin karşına rock veya pop şeklinde karşına çıkmış:) anlayacağın...
yanlış:) çünkü dikkat ettiyseniz oraya gelenlere söylenen klasik sözcük şudur: Çok dürüst,temiz ve iyi birisin. Madem bu meziyetlere sahipse daha neden 2 ve 3 üncü evlilikler yapıpta boşanmıssın!!!...
bencede hiç tartışmaya bile gerek yok. Çünkü o kapasitede olsaydı o parti şimdiye kadar dima birinci olurdu. Tabiki bu benim düşüncem. Saygılarımla.
Keşke sorular böyle olsaydı:) Onada razı olurduk. Bakalım bu sınavların sonu nereye varacak. Bu arada teşekkürler:)
güzelmiş:)
facebook karışık değilmi acaba? içine girdimmi kayboluyorum:)
hayat deyince kesinlikle ÖZGÜRLÜK aklıma geliyor artık. Çünkü özgür olmadığın sürece nerede olursa olsun hayatın hiçbir manası yok:)
öncelikle tebrikler uzun zamandır takip edemiyordum malum askerlik:) şimdi teker teker tebrik etcem kimse kızmasın gecikti diye:) TEBRİKLER