1 den 20´e kadar. Toplam 103 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : dionysoz
Hatırlıyorumda bir kaç yıl önce az daha sosyalist enternasyonal konseyinden atılyordu CHP.Sebebi ise güya sosyalist bir parti olup,sosyalizmle alakasız işler yapması :)
Vurun zındıklara!
''aşk ? gün doğmadan uyandığınızda bir sis görürsünüz ya...kısa bir süre orada durur, sonra birden yok olur gider. İşte aşk, gerçekliğin ilk ışıklarında yok olacak olan bir sistir'' der Bukowski.
Ama sonra neye yumruk atacaz biz.çocukken karate yapardımda ben o donan çamaşırlara :D
Boş boş,kısır tartışmalara devam,yurdumun ey güzel insanları :)
Beceriksiz...
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&hs=cpq&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&q=ataturk+un+yazdigi+kitaplar&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
benim wordde niye oyle bişey olmuyor.sanırım sosyalist benim word :p bide çinide emperyalistlerden saymışlar...komedi valla :)) sen bunu nerden bulduysan asparagas olmuş sanki biraz.
böyle hikayeler hep çocuk masalı gibi geliyor bana.çoğu insanda sorgusuz sualsiz kabul ederek işin mecaz kısmında takılı kalıp öyle gidiyor.bu tür hikayelerle hep göğün 7 kat üstünde bi yerde elinde...
yahu bikerede biri çıksın şu mustafa kemali layıkiyle bi eleştirsin,çoluk çombalakça eleştirilerle eleştirmesin.adama bak Türkiyeyi geri kalmışlıkla suçluyo ama osmanlının son 200 yılını ve son...
müthiş bi filmdir.bütün sistemlerden,bütün izmlerden,kendi kendimize acınası bir konfor düşkünlüğünün peşinde yüzyıllardır üstü üstüne inşaa ettğimiz o yalan dünyanın bunaltısından kaçıp...
he arkadaşım he.
mısır bu olaya dahil olmuyor.neden biliyormusunuz?bilmiyorsanızda söyleyim...bugün mısırla vize uygulaması kalkığı anda kafadan 2 milyon insan soluğu Türkiyede alacak.bunu ben değil mısır devlet...
nolmuşki ezan türkçe okunmuşsa.ne farkederki?veyahutta okunsa nolur yani? ben söleyim.arapça bizim dilimiz değildir.bi çok dindar insan dualarda ne anlatılıyor ezan ne diyor kuran ne diyor bilmeden...
kör cehalet çirkefleştirir insanları! suskunluğum asaletimdendir... her lafa verecek bir cevabım var... lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye... Bu dizeler...
Yani aslında daha öncede bunlara benzer şeyler sölemiştim.Yani Atatürkle ilgili bi sürü tartışma var forumda biliyorsunuz.Çoğuda Atatürke veya cumhuriyete saldırı olarak anlamsız kişisel ipe sapa...
Cidden güzel bi yazı olmuş yahu.beğendim.Gayet yerinde tespitler.Abdullah dilipak tan böle bi yazı çıkması oldukça şaşırttı beni.Tek partili dönemde demokrasi diktatörlüğü vardı.YAni demokrasi için...
galiba ''andımız kaldırılsın'' süreci ''Abdullah öcalan serbest bırakılsın'' a kadar geldi.Hayırlısı yahu.hepimiz insanız.Apo da öle.
sen istediğini düşün arkadaşım.anayada senin düşüncen gibi nasyonel sosyalist bi yaklaşım olarak değerlendirilmiyor Türk kavramı.yani kan bağı kavramı ile değil vatandaşlık bağı ile...