1 den 20´e kadar. Toplam 146 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : ..Sahra...
Haber Merkezi / TIMETURK TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, ’Filistin’e Özgürlük Konvoyu Uluslararası Yardım Konvoyu Tertip Komitesi’ni kabul etti. Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, AK...
sarımsagı ciltte hiç denemedim ama bi aralar antibiyotik niyetine sabahları ac karnına bir diş sarımsagı yutuyordum..koku problemi olmadan faydasını görüyordum.. lakin iştahım acılmaya...
Allaha sükür katılım çoktu ve coskuluydu.. Mescid-i Aksa'nın sahipsiz olmadığını gösterdik ve Filistinli kardeşlerimizden tebrik mesajı aldık... İnşAllah köpekler de mescidimizin cevresinden...
ben ''tamam'' diye isim duydum ya... :D:D İÇİM ACIDI COK ÜZÜLDÜM.. ADAMIN YEDİ TANE KIZI OLMUŞ..SONUNCUSUNUN ADINI''TAMAM''KOYMUŞ..BARİ YETER FALAN KOYSAYMIŞ.. YAZIK..KADININ ÇOCUĞUNA...
ferhat kendi halinde bir insan ve sanatçıdır. iyidir hoştur ama onunda kendince kusurları vardır.. o da günün birinde ölmüştür. derken kıyamet kopmuş herkes gibi onun da hesabı görülmüş,eline...
HER ŞEYİN ALLAH’A DÖNECEĞİNE İNANAN TİPLER : Onlar; başlarına bir musibet gelince, “Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz” derler. (BAKARA SÛRESİ 156) Allah bizleri...
son fotoğraf
BÜTÜN BABALAR İÇLERİNDEKİNİ SÖYLEYEBİLSE BÖYLE!.. tessekkür ederim
İyi Günler İlerde Anneanne iyi günler ilerde anneanne iyi günler ilerde bense yirmidört saatlik günlerdeyim anneanne rüyalarında senin ne kıyamet kopuyor ne de bir gül düşüyor dalından sen...
Yunanlar'ın Hint - Avrupa kökenli halk olduğu bilinmektedir. İnsan ve tanrı anlayışını Mezopotamyalılar'dan aldıkları bilinmektedir. Yunan tanrılarını Slav ve İskandinav halklarının tanrıları ile...
Mısır mitolojisi diğer ulusların mitolojilerinden belirgin çizgilerle ayrılmaktadır. Bizim mantık anlayışımızla Mısır mitolojisini anlamak imkansızdır. Burada her şey sembollerle ifade edilmiştir....
Eski Romalılar ilk önce Predeist bir çağ yaşamışlar. Bu çağda Romalılar hiç bir Tanrıya tapmamışlar. Buna rağmen iyilik ve kötülük anlayışına sahiplermiş ve büyü ile uğraşırlarmış. Zamanla...
Yürüyüs dergisi, sayi: 2+3, 1999, Istanbul Türkiye'de toplumsal bir degisimi ve sonrasinda da kendi dünya görüsleri dogrultusunda bir devlet sistemi kurma idealini benimseyen, bu amaç...
elma yakısıyor mu acaba buna??
eminim tadı nefistir.. deneyecegim inşAllah tesekkürler:)
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır?...
VE.. 160 yıldır kimsenin görmediği üzeri metal maske ve kat kat sıva ile kapatılan 6 kanatlı melek figürü ortaya çıkarıldı. Ayasofya'nın 160 yıldır karanlıkta kalmış bir sırrı gün ışığına...
Avustralya'nın doğu sahili açıklarındaki bir ada,zengin ve gür ormanla kaplı; ama buna karşılık zeminde kumdan başka hiçbir şey yok.. İyi dikilmiş sıkı bir çizmeyi andıran şekkliyle Fraser...
Of Not Being A Jew İniyorum kulelerinden katil iniyorum maktul minarelerden taraçadan, bahçeden ilk tanıyı bulanların indikleri her yerden ilk tanıyı bulandıran bir vaşakla birlikte...
Viktorya Dönemi'nin ahlakçi paranoyasinin insan bilincinde yarattigi yarilmayi yansitan heyecan yüklü bir basyapit... Bilinmeyeni kurcalayan ve vücut kimyasinin insan psikolojisi üzerindeki etkisi...