1 den 20´e kadar. Toplam 28 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : corhan
ÇANAKKALE YI ANDIK Çanakkale yi andık biz törenle. Öldük,öldük,öldük o gün ölenle. ""Ölüm emri verildi" vatan için Göz yummadan yürüdüler ateşe. Şehadet ettiler üç,dört peş ,peşe. ...
İŞGAL GECESİNDE REHİN ALINDIM REKLAM İşgal gecesinde rehin alındım. Stresimden farksızdım gerili yaydan. Cesurdum, korkudan beri yalındım. Yürüdük Meclise Genelkurmaydan. Ellerim arkamdan...
Anneler günümü kırık gönülle Kaç defa annemsiz kutlamaktayım. Veremediğim bir kırmızı gülle Acılar içinde kıvranmaktayım!!! Kolları sarmaşık, yüreği aşktı. Sabırla, höşgörü tercihi şıktı ...
HACI ARKADAŞIM HACI ARKADAŞIM ŞİİR VE SES ORHAN AFACAN.mp4 - YouTube Ne zaman seni görsem, Kâbe’deyim Sık görüşelim Hacı Arkadaşım. Kâbe’yi gören gözünden öpeyim, Sık Görüşelim Hacı...
Bir tanesin sen--orhan afacan ORHAN AFACAN - birtanesin BESTE VE YORUM ERTUĞRUL POYRAZ - HD - YouTube Sevgilimsin diye hep söylüyorum Güzelsin,şirinsin bir tanesin sen Senden güzel varmı hiç...
Bayram Tebriği Bensiz gelen bayramın kutlu olsun sevgilim Diliyorum ki gönlün mutlu olsun sevgilim. Canlanmasın istemem hayalım gözlerinde Diliyorum ki gönlün mutlu olsun sevgilim. Bir...
Sanki oyundasın taş atan çocuk Cahil mi, cesur mu sonra görürsün Seni kimler böyle oynatan çocuk Sanmam bu eğlencen çok uzun sürsün
yazmaya çalışırım.önce Kartalla bilgi edinmem lazım.
PENDİKTE HAYAT Milattan öncedir hayat Pendik’te Tarih yarım kalır, dolmaz Pendiksiz Tarihsel ismini pek beğendikte Dilimiz bir cümle kurmaz Pendiksiz.
şiirimin bu kadar tıklanmasından dolayı memnunum teşekkürler
Her zaman yeni gelin demokrası. Hem toy, hem bıckın damat burokrasi Mutlu olamazlar yapılar aksi Hem toy, hem bıckın damat burokrasi Gönlü Beyoğlunda, gözleri dağda Akıllara zarar, sözleri...
Toprağın bağrına erken düşenler, İhlâslı, üç ihlâs, Fatiha bekler. Halleri nasıldır bilinmeyenler Kabre ziyareti bir daha bekler Doğumu, ölümü yazar taşında. Fatiha isteği mezar taşında....
Bir metre kareye altı bin mermi ”Çanakkale Olmak” böyle bedel mi? Üç bin mermiyle zırh giymiş her beden Türklük ve Müslümanlık tek bir neden. Gökten, yerden, dört yandan bir afat Savaş...
Ne kutsal bir mutluluk kadın için annelik Hayatında en heyacanlı an hamilelik. Canından bir parca can verir,kanından kan En güzel varlığı odur karnında taşıyan. Sıgarayı birak...
:mad0233::511: Müthiş yarış olur bir oy peşinde Arabalar uzun konvoy peşinde Ekonomi kavrulur ateşinde Miting hazırlığı..Güne başlarken Muhabbet içinde adayla, seçen. ‘’Oyum...
:511:Sanki oyundasın taş atan çocuk. Cahilmi, cesurmu sonra görürsün Seni kımler böyle oynatan çocuk. Sanmam bu eğlencen çok uzun sürsün... Sökülen kaldırım, ayaklarındır Ölünceye kadar...
ilgi ve alakanıza tşk.
:gul3: Zenci bir genç nafile tavafında Duaya başlamış üçüncü şaftında. Rabıtaya girmiş oluk tarafında Kim var, kim yok fark etmez etrafında. Tombul, kısa boylu genç bir zenci Öyle...
:628:Kaç eşin boynu bükük,annenin bağrı yanık Kaç evde huzur yok,kapı,pencere kapanık. Kaç masum suçsuz yere yıllardan beri sanık Vicdanını dinlede gerçeği söyle Tanık. Duvarlar defter olup...
Müjde,müjde, sevin yarın Ramazan Beş farzda en büyük karın Ramazan Dikkat; olmasın zararın Ramazan Bir şehri Kur’an’ la, oruç Ramazan. Senesinden on gün hep öne gelir Çocuk, gençlik, yaşlı...