1 den 20´e kadar. Toplam 33 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : devoted
Vielen dank
Bende isterem :):)
BU güzel keilmeleri güzel çalşmalarınla sülenmişsin çok saol
Deer katkılarından dolayı çok teşekürler bu tarz katkılarınızın devvamını bekliyorum
Sayende global dünyadan haberimiz oldu yaw
yılanın sahnesine bayıldım resimde bile ne kadar soguk bir hayvan
Degerli hocam verdigin yogun emek ve çabalarından dolayı çok teşekür ederim. Bunca yogunlugunuz arasında bu tembel ögrencinin sıkıntılarına çare oldunuzya Allah sizinde sıkıntılarını hafifletir...
vielen danke machss gutt
Özlenen insan aramıza döndü sonunda dop dolu ve bilgi kütüphanesiyle beraber :):):)
Bunların hepsi çok güzel düşünceleriniz paylaştıgınız için teşekürler
ÇOK tşkler von tag zu tag başarıya yaklaştıgımı hissediyorum.ALLAHIN izni sizlerin yardımı acizane çabalarımla muaffak olacagım inşllah.Hocam yine mest ettiniz beni yawwwwwwwwww
üstadım ya bazılarının anlmalarını sözlükte bulmadım yada yanlış baktım bu kdar zahmetin üstüne birde anlamlarını istesem çokmu olurum acaba :)
Meine lehrerin bunlar benm için herhalde (bayagı bilenlerden oluyom sankiiiiii) :):)
Sözlükten her buldugum kelimede sonsuz şükranlarmı gönderiyommmmmmm bizlere bu imkanları sağlayanlara :clap::clap::clap::clap:
Süper bişey oldu ya kaç zamandır arıyordum.Yabangülü hocam bizleri yine mest ettin ya böle güzel yenilikleri bekliyoruz.
HOCAM herşeyden önce bugüne kadar vermiş oldugunuz çalışmalarınızdan dolayı sonsuz teşekürlerimi bildirmek isterim.Bence herşey çok güzel gidiyor.Görüşlerimizi bu bölüm için mi yoksa almanca için...
Hikaye gerçekten güseldi biraz eski Türk flimlerini andıyor.Heyyy gidi malkoç oglu o geldi aklıma birden paylaşım için tşkler
Ellerine saglık emekleriniz ve gayretleriniz için tşkler
Ögrenci oldugum dogrudur ama en iyisi degilim ama o şekilde gören gönüllere sevgi muhhabetlerimi iletiyorum.(tabi merkeri de unutmayalım arada) :)):))
H.G Aramıza umaırmda sende sitemize güsellikler katarsın