![]() |
Tantuni (Mersin) Tantuni (Mersin) MALZEMESİ 1 kg. kuzu kuşbaşı 1 yemek kaşığı margarin 1 adet kuru soğan 2 adet yeşil soğan 2 adet domates 1 adet yeşil soğan 1 yemek kaşığı toz biber 1 tatlı kaşığı tuz TARİF Kuşbaşı etleri küçük küçük doğrayın. Yıkayıp, süzdükten sonra saca koyun, margarin ekleyin. Etler suyunu bırakıp, çekene kadar bekleyin. Kavrulmaya başlayınca devamlı karıştırarak kavurmaya devam edin. 1 yemek kaşığı toz biber atıp, ocağın altını kapatın. Etleri kenara alın. Saca yeşil soğan, kuru soğan, domates ve yeşil biber doğrayıp, kalan yağın içinde 5 dakika karıştırarak kavurun. Etleri tekrar saca koyup karıştırın. Pide ekmeklerinin içine koyup servis yapın. |
hey çok komik erkeklerde anlıyor öylemi çıktıdan aldım sırf meraktan becerecem mi diye:D saol |
1 adet kuru soğan 2 adet yeşil soğan neden bu kadar soğan çok ikisinden birini koymuyacam |
erkeklerin yemek yapmasının nesi komik kardeş erkekler yemek yapamaz diye bir şartmı var ayrıca adı üstünde biri kuru soğan diğeri yeşil soğan anladınızmı başka tariflerde isterseniz çıktısız veririm inş. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:27 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük