Terbiyeli Tavuklu Buğday Çorbası Malzemeler : * 1 haşlanmış tavuk göğsü * 1 s u b.haşlanmış buğday * Tavuk suyu Terbiyesi için: * 1 kase yoğurt * 4 çorba k.un * 1 yumurta sarısı * 1 çorba k. tereyağı * Tuz * Toz kırmızı biber Hazırlanışı : Tavuğu haşlayın. Haşladığınız tavuk suyunu biraz da normal su ile karıştırarak tencereye alarak kaynatın. Daha sonra üzerine didiklenmiş tavuk etini ve haşlanmış buğdayı ekleyin. Daha sonra terbiyesi için karıştırma kabına yoğurt, un, yumurta sarısını alarak çırpın. Üzerine önce soğuk su sonra sıcak su ekleyerek çırpın. Kaynayan çorbaya ekleyerek kaynatın. Üzeri için ise ince doğranmış kereviz yaprağını tereyağında kavurarak ekleyin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:10 . |
2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük