![]() |
Baklava Hamurunda Levrek Malzeme : * 4 yaprak baklavalık yufka * 1 levrek * 2 soğan * 2 defne yaprağı * 1 çorba kaşığı tereyağı * 1 yumurta sarısı * tuz * karabiber * zeytinyağı Hazırlanışı : Soğanları soteleyin. İki baklava yufkasını dikdörtgen şekilde kesin. Yufkanın altına soğandan koyun. Üzerine bir parça balık filetosunu yatırın. Üzerine tekrar soğan ve defne yaprağı koyun. Tuz ,karabiber ekleyip yufkayı kenarına yumurta sarısı sürerek kapatın. Üzerine erimiş tereyağı veya sıvıyağ koyun. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:02 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük