Taze Enginar Dolması Malzeme : o 4 enginar o 150 gr. kıyma o 3 çorba k. pirinç o 1 soğan o 1 domates o 2 çorba k. salça o 1 tutam maydanoz o mısırözü yağı o tuz, karabiber o nane o su Hazırlanışı : Karıştırma kabına pirinci,150 gr.kıymayı salçayı ve ince kesilmiş maydonozu ilave edip karıştırın.Tencereye sıvıyağı alıp üzerine 1 çorba kaşığı salçayı ekleyin.Üzerine bir miktar su ilave ederek bir sos elde edin. Enginarların içlerini temizleyip iç harçtan ilave edin.Üzerine 1 dilim domates ile kapatın.Tencereye enginarları yerleştirin.Üzerine yağlı kağıt ile kapatıp taze enginar dolmasını pişirin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:08 . |
2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük