![]() |
Kabaklı Tavuk Göğsü Malzeme : * 1 bütün tavuk göğsü * 2 yumurta * un * hindistan cevizi * kızartmak için: * sıvıyağ Garnitürü için: * 1 kase minik sarı kabak * 2 domates * 2 diş sarımsak * 1 tutam taze kekik * 1 çorba k.tereyağı * tuz,karabiber Hazırlanışı : Tavuk gögüsleri uzun ince bir şekilde kesin.Önce una sonra yumurtaya sonra da hindistan cevizine bulayın. Kızgın yağda kızartın.Garnitürü için kabakları buharda haşlayın. Sosu için tereyağında domatesleri ve sarımsakları soteleyin. Üzerine taze kekikleri,tuz ve karabiberi ekleyin.Tabağa tavukları alın. Kenarına kabakları dizin.Üzerine domatesli sosu dökün. Yaz için mükemmel bir lezzet. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:56 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük