![]() |
Organik Güveç Malzemeler : * oğlak eti * fasulye * patates * patlıcan * biber * domates * soğan * sarımsak * kekik Hazırlanışı : Güvece sıvıyağı alın.Üzerine oğlak etini ilave edip kavurun.Üzerine soğan ve sarımsağı ilave edip kavurun. Kavrulduktan sonra üzerine fasulye, patates, biber, patlıcan, iç fasulye,domates, kekik, tuz ilave edip su etmeyin. Güvecin üzerini ilk önce yağlı kağıt daha sonra aliminyum folyo ile kapatarak 1 saat ocak üstünde yarım saat de fırın da pişirin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:56 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük