Tereyağında Abant Alası Malzemeler : * 6 alabalık * 2 çorba k. tereyağı * yarım çay b. sıvıyağ * un * tuz * karabiber Salatası için: * Karışık yeşillik * semizotu * kırmızı turp * domates * mor soğan * limon * zeytinyağı Hazırlanışı : 6 adaet alabalığı ilk önce una bulayın.Tavya tereyağını ve sıvıyağını alın.Alabalıkları kızartın.Servis tabağına yeşillikleri alın. Yeşiliklerin yanına semizotu kırmızı turp,domates,mor soğan ilave edin.Salatanın yanına kızartığınız alabalıkları ilave edip servis edin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:56 . |
2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük