![]() |
Badılcan Kebabı Malzemeler : * 1 kg. patlıcan * 200 gr. kıyma * 3 soğan * 1 baş sarımsak * 4 çarliston biber * 4 kırmızı biber * 4 domates * 1 çorba k. salça * Tuz, karabiber * Sıvıyağ Hazırlanışı : Patlıcanları alaca soyun. Parmak parmak doğrayarak sıvıyağda kızartın. Aynı anda sosunu hazırlayın. Bunun için soğanı ve sarımsağı doğrayarak sıvıyağda kavurun. Daha sonra üzerine kıymayı da ekleyerek kavurmaya devam edin. Kızarttığınız patlıcanları fırın kabının altına yayın. Üzerine kıymalı sosu yayın. En son üstüne doğranmış domates ve biberleri serperek tuzunu ve baharatını ayarlayıp 180 derecede pişirin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:50 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük