Tas Kebabı Malzemeler : * 300 gr. kuzu eti * 1 kase arpacık soğan * havuç * 1 çorba k. domates salçası * 3 diş sarımsak * 2 defne yaprağı * 3 yeşil biber * 4 domates * 3 patates * Sıvıyağ * Tuz * Tane karabiber * Su Hazırlanışı : Tencereye sıvıyağını alın.Üzerine e 300 gr.kuzu etini ilave edin ve etleri kavurun.Daha sonra üzerine arpacık soğanları ve havuçları ilave edin.Üzerine 3 diş bütün sarımsak ilave edin.Üzerine 1 çorba kaşığı salça,2 adet defne yaprağı ilave edin. Üzerine sıcak su ilave edip etleri pişirin.4 adet domatesi iri olarak kesin ve tencereye ilave edin domatesleri 3 adet patatesi küp olarak kesin ve sıvıyağda patatesleri kızartın.Tas kebabını servis tabağına alın.Üzerine kızarmış olan patatesleri ilave edip servis edin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:23 . |
2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük