MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   kılo almak ıstıyorumm (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/28911-kilo-almak-istiyorumm.html)

ulas 07-12-2010 16:12

kılo almak ıstıyorumm
 

Soru-Cevap:

Saglik

mrb ben 19 yasındayım 185 boyunda ve 55 kıloyum kılo almak ıstıyorum ne yaptımsa alamıyorum cok yememe ragmen yıne kılo alamıyorum genetık oldugundan supelenıyorum cunku aılevı yapımıza gore 25 ınden sonra alınıyor ama ben bu genetıgı degıstırmek ıstıyorum ve kılo almak ıstıyorum bana bu konuda ne onerebılırsınız sımdıden tskler..

yabanGülü 07-13-2010 00:02

--->: kılo almak ıstıyorumm
 

bence herseyden önce bir doktara gidin ve kaninizi aldirin, hatta migdenize trioyit bezlerinize baktirin. eger hic birsey cikmadiysa ozaman -->

KİLO ALMANIZA YARDIM EDECEK İPUÇLARI

1) yiyeceklerinizi seçerken bol kalorili olmalarına dikkat edin.

2) Günde 4-6 öğün yemek yiyin (hepsi de bol kalorili)

3) Bol karbonhidrat ve protein alın. Ancak unutmayın kalorinizin çoğunluğunu daima karbonhidratlar oluşturmalıdır, proteinler değil.

4) Su için. Şişmanlara sorun, su içsek yarıyor diyeceklerdir, gerçekten de su esinlerin kullanılabilmesi için teml bir besin maddesidir ve kilo kazanmak istiyorsanız bol miktarda içmelisiniz.

5) Geceleri yatmadan 2-3 saat önce yemek yiyin. Böylece kaloriniz az harcanacaktır.

6) Yo-Yo diyeti uygulayın. Bu en iyi kilo alma yöntemlerinden birisidir. 4 gün boyunca yüksek kalorili bir diyet yapın, sonra 3 gün süresince daha çok kalori içeren yiyecekler yiyin. Bu durum zayıflamak isteyen şişmanların başına sık sık gelen bir durumdur. Zayıflamak için diyet uygularlarken, birden kendilerini kaybedip daha çok yemeye başlarlar, ancak siz bunu bilinçli yapacaksınız.

7) Biraz daha fazla sodyum alın. Bu vücudunuzun suyu tutmasını sağlayacaktır. Bu durum da zamanla kas mikarınızın artmasına neden olacaktır.

8) Kırmızı et diğer etlere göre daha fazla kilo almanıza neden olur. Ancak bunu sürekli olarak tüketmeyin, arada başka protein kaynakları da tüketin.

9) Protein ve aminoasit içeren içecekler için, bunlar eczanelerden bulunulabilir. Ayrıca bu amaçla sütün içerisine blendırda parçalnmış hurma koyarak iebilirsiniz.

10) Yiyin ve istirahat edin.

el_feta 07-13-2010 00:37

--->: kılo almak ıstıyorumm
 

kaç kilo lazım?

yabanGülü 07-13-2010 01:11

--->: kılo almak ıstıyorumm
 

Ideal Kilosu boyuna göre: 65 - 84 kg


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:02 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük