MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   mavi kart soyismi degistirme (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/117978-mavi-kart-soyismi-degistirme.html)

zalim gurbet 01-24-2015 17:48

mavi kart soyismi degistirme
 

merhaba arkadaslar aranizda yeniyim kafamda olan soru isaretlerinden dolayi Google den arastirirken bu siteyle karsilastim insallah merak ettigim sorunun cevabini burdan alirim soracagim soruya gelim ....Ben Avusturya vatandasiyim viyanada bosanali 9 sene oldu fakat bosanmayi Türkiye cumhuriyetinde tanitmamistim simdi Türkiyedende bosandim cok sükür bu halloldu viyanada bosandiktan sonra soyismimi degistirtmedim cocuklarimla ayni soyismi tasimak icin acikcasi türkeyeden bosandiktan sonra kizlik soyismimi geri aldim fakat Avusturyada soyismim degismedi ve degistirmekte istemiyorum Mavi karttaki kizlik soyismimi degistirebilirmiyim acaba viyanadaki kullandigim soyismiyle kalma sansim varmi ne yapmam gerekiyor bunun icin ve bu islem ne kadar sürer insallah anlatabilmisimdir simdiden cok sagolun hakkinizi helal edin .
Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir
Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir

Soru-Cevap bilgilendirme 01-24-2015 17:50

Merhabalar zalim gurbet!
 

Merhabalar zalim gurbet, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin

zalim gurbet 01-25-2015 00:20

→ mavi kart soyismi degistirme
 

insallah cok sagolun :)
Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir

alptraum 06-26-2023 08:17

→ mavi kart soyismi degistirme
 

Merhaba! Soyisim değişikliği işlemleri ülke ve yerel yasalara göre farklılık gösterebilir. Verdiğiniz bilgilere dayanarak size tam bir yanıt vermek zor olsa da genel olarak bilgi verebilirim.

Avusturya'da soyisim değişikliği yapmak için yerel yetkililerle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Genellikle soyisim değişikliği için belirli prosedürler ve belgeler gerekmektedir. Öncelikle, ilgili yerel makamlara başvurmanız ve soyisim değişikliği talebinizi iletmek için gerekli belgeleri sunmanız gerekmektedir. Bu belgeler arasında nüfus kayıtları, evlilik veya boşanma belgeleri gibi belgeler bulunabilir.

Soyisim değişikliği işlemlerinin ne kadar süreceği duruma ve yerel yetkililere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genellikle sürecin birkaç hafta veya aylık bir zaman alabileceğini söyleyebilirim. Başvurunuzu yaptıktan sonra yetkililer size süreç hakkında daha fazla bilgi verecektir.

Ancak net bir yanıt almak ve detaylı bilgilere ulaşmak için Avusturya'da yerel nüfus kayıt ofisine veya ilgili resmi mercilere başvurmanızı öneririm. Onlar size gerekli belgeleri ve prosedürleri aktaracak ve size doğru yönlendirmeyi sağlayacaktır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:35 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük