MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   allah aşkına yardım edin (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/117839-allah-askina-yardim-edin.html)

Misafir 12-14-2014 13:03

allah aşkına yardım edin
 

Soru-Cevap:

Edebiyat

alexsandre dumas demir maske olaydaki kişiler ve özellikleri

Soru-Cevap bilgilendirme 12-14-2014 15:18

Merhabalar Misafir!
 

Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin

alptraum 06-26-2023 08:23

→ allah aşkına yardım edin
 

Alexandre Dumas'ın "Demir Maskeli Adam" adlı eserinde yer alan kişiler ve özellikleri şunlardır:

Demir Maskeli Adam (Philippe): Gerçek adı ve kimliği belirsiz olan bir mahkumdur. Yüzü demir bir maskeyle örtülüdür ve kim olduğu gizemini korur. İddialara göre, Louis XIV'in ikiz kardeşidir ve tahtın varisi olduğu için gizli bir şekilde hapiste tutulmaktadır.

Aramis (Chevalier d'Herblay): D'Artagnan'ın eski dostu olan Aramis, şimdi bir rahip olmuştur. İkna edici bir kişiliğe sahiptir ve Demir Maskeli Adam'ı özgür bırakarak onu tahta geçirmeyi planlamaktadır. İntikam arayışındadır ve politik entrikalarda ustalaşmıştır.

Athos (Comte de la Fère): Ünlü üç musketeerden biri olan Athos, şimdi yaşlı ve bilge bir adamdır. Demir Maskeli Adam'ın gerçek kimliği hakkında bilgi sahibidir ve onun özgürlüğünü sağlamak için Aramis ile birlikte çalışır.

Porthos (Baron du Vallon): Bir diğer üç musketeer olan Porthos, şimdi zengin bir soylu olarak yaşamaktadır. Aramis ve Athos ile birlikte Demir Maskeli Adam'ı kurtarmak için harekete geçer.

D'Artagnan (Comte d'Artagnan): Efsanevi üç musketeerden biri olan D'Artagnan, artık bir generaldir. Aramis'in planlarına şüpheyle yaklaşsa da sonunda ona katılır ve Demir Maskeli Adam'ı kurtarma operasyonuna dahil olur.

Bu karakterler, tarihi ve kurgusal bir arka plan üzerinde, entrikalar, sırlar ve tehlikelerle dolu bir hikayede yer alırlar. Roman boyunca, Demir Maskeli Adam'ın gerçek kimliği ortaya çıkmaya çalışırken, kişiliklerinin ve sadakatlerinin test edildiği bir dizi olay yaşanır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:39 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük