MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   almanya iltica (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/117838-almanya-iltica.html)

Misafir 12-14-2014 02:04

almanya iltica
 

Soru-Cevap:

Politika-Siyaset

almanyaya iltica edildiği taktirde herhangi bir yakının varsa 1. dereceden onun yanında kalma ihtimali var mıdır
yada belirtildiği şekilde kamplara mı gönderiyorlar?

Soru-Cevap bilgilendirme 12-14-2014 02:05

Merhabalar Misafir!
 

Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin

alptraum 06-26-2023 08:23

→ almanya iltica
 

Almanya'ya iltica edildiğinde, yakın bir akraba veya aile üyesinin bulunması, kişinin korunma ve destek açısından olumlu bir etki yaratabilir. Ancak, bu durum iltica başvurusunun sonucunu veya kişinin konaklama düzenlemelerini kesin olarak belirlememektedir.

Almanya'da iltica başvurusunda bulunan bireyler, genellikle başvurularının incelenmesi sürecinde belirli bir süre kamplarda veya geçici konaklama merkezlerinde kalabilirler. Bu süre zarfında, iltica başvurusunun sonucu değerlendirilir ve kişinin durumuna bağlı olarak uygun bir konaklama düzenlemesi yapılır.

Yakın bir akrabanın Almanya'da yaşaması, sosyal bağlantılar ve destek açısından olumlu olabilir, ancak kesin olarak belirlemek için iltica başvurusu sürecindeki mevzuatlara ve yetkililerin kararlarına bakmak önemlidir. Her iltica başvurusu ve durumu bireyseldir ve yetkililer tarafından değerlendirilir. Bu nedenle, net bir yanıt almak için iltica başvurusu yapılırken veya danışmanlık alırken yetkililerle iletişim kurmanız önemlidir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:23 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük