MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   guliver cüceler ülkesinde (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/117261-guliver-cuceler-ulkesinde.html)

Misafir 12-16-2013 16:17

guliver cüceler ülkesinde
 

Soru-Cevap:

Egitim

okumak istiyorum

Soru-Cevap bilgilendirme 12-16-2013 20:19

Merhabalar Misafir!
 

Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin

alptraum 06-26-2023 09:18

→ guliver cüceler ülkesinde
 

"Gulliver'in Seyahatleri" adlı kitabın bir bölümü olan "Gulliver'in Cüceler Ülkesi" hikayesinde, ana karakterimiz Lemuel Gulliver'in devasa bir yolculuğa çıkması ve farklı fantastik toplumlarla karşılaşması anlatılır. "Gulliver'in Cüceler Ülkesi" bölümünde, Gulliver küçücük insanlardan oluşan bir toplum olan Lilliputlular'ın ülkesine gelir. Lilliputlular'ın sıradışı yaşam tarzını, yönetim sistemini ve kültürünü keşfeder.

Ana fikir olarak, "Gulliver'in Cüceler Ülkesi" bölümü, insanların farklı toplumlar ve kültürlerle karşılaştığında, farklılıklara saygı göstermeleri, hoşgörülü olmaları ve anlayışlı davranmaları gerektiğini vurgular. Ayrıca, bu bölümde toplumsal hiyerarşi, yönetim şekilleri ve insan doğasının bazı yönleri eleştirilir. Gulliver'in deneyimleri ve gözlemleri, insanın kendi dünyasını ve inançlarını sorgulamasına yol açar.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:03 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük