MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   bir eşeğin anıları ana fikir (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/117243-bir-esegin-anilari-ana-fikir.html)

Misafir 12-07-2013 20:26

bir eşeğin anıları ana fikir
 

Soru-Cevap:

Egitim

bir eşeğin ani,ıları ana fikri

Soru-Cevap bilgilendirme 12-07-2013 20:27

Merhabalar Misafir!
 

Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin

alptraum 06-26-2023 09:21

→ bir eşeğin anıları ana fikir
 

"Bir Eşeğin Anıları" adlı eserin ana fikri, anıları aracılığıyla bir eşeğin perspektifinden insan doğasını, toplumu ve insan ilişkilerini ele almaktır. Kitap, bir eşeğin gözünden insanların tutumlarını, kibirlerini, acımasızlıklarını ve empati yeteneğini sorgulamaktadır. Eşeğin anıları, insanların çelişkilerini ve güç ilişkilerini ortaya koyarak, insanlıkla ilgili derin bir eleştiri sunmaktadır. Eşeğin gözlemlediği olaylar ve etkileşimler, okuyucuya insan doğasının karmaşıklığını, insanoğlunun iyi ve kötü yönlerini düşündürmektedir. Kitap, insanların eylemlerinin hayvanlar ve diğer insanlar üzerindeki etkisini vurgulayarak, insanların daha duyarlı ve empatik olması gerektiğini anlatmaktadır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:36 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük