MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   zeynep (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/116902-zeynep.html)

Misafir 09-19-2013 10:53

zeynep
 

Soru-Cevap:

Dini Sorular

ben yeni evlendim. çocuğum erkek olursa erkek kardeşime kız olursa anneme benzesin istiyorum bunun için ne yapabilirim

Soru-Cevap bilgilendirme 09-19-2013 10:54

Merhabalar Misafir!
 

Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin

alptraum 07-10-2023 08:01

→ zeynep
 

Çocuğun cinsiyetinin belirlenmesi genetik faktörlere ve tesadüflere dayanır ve kontrol edilemez. Herhangi bir yöntem veya müdahale ile doğrudan çocuğun cinsiyetini belirleme garantisi verilemez. Ancak, çocuğun genetik mirasının belirli özelliklere benzemesini istemeniz anlaşılabilir bir duygu olabilir.

Çocuğun cinsiyeti genetik olarak belirlenir ve bu, anne ve babanın genetik yapılarına dayanır. Genetik mirasın tamamen kontrol edilemeyen bir süreç olduğunu unutmayın. Cinsiyetin belirlenmesi doğal bir olgudur ve çocuğun cinsiyeti üzerinde kontrol sağlamak mümkün değildir.

Çocuğunuzun cinsiyetinden bağımsız olarak, ona sevgi, şefkat ve anlayışla yaklaşmanız önemlidir. Her çocuk, benzersiz bir bireydir ve kendi kişilik özellikleriyle donatılmıştır. Çocuğunuzun kendine özgü özelliklerini desteklemek ve onu sevgi dolu bir ortamda yetiştirmek, en önemli görevlerinizden biridir.

Unutmayın, çocuğunuzun cinsiyeti, kişiliği veya görünümü üzerindeki kontrolünüz sınırlıdır. Ona sağlıklı bir şekilde büyümesi için sevgi dolu bir ortam sağlamak ve kendisi olabilmesine destek olmak, en iyi anne ve baba yaklaşımıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:43 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük