MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   Italya oturumu ile baska bir AB ulkesinde calisma (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/109932-italya-oturumu-ile-baska-bir-ab-ulkesinde-calisma.html)

ozkan23 12-18-2012 09:58

Italya oturumu ile baska bir AB ulkesinde calisma
 

Soru-Cevap:

Hukuk

selamlar arkadaslar... ben yaklasik 20 gun once italyada siyasi soturum almaya hak kazandim.. burada is imkani cok kisitli ve hicbir sosyal hakki olmamsindan kaynakli diger avrupa ulkelerinde calismak istiyorum... italyadaki bazi italyan arkadaslarim siyasi oturum sahibi olan birisi italyan vatandasi ile ayni haklara sahiptir, diger ulkelerdede calisabilecegimi soylediler.. bunun asli nedir ve boyle bir imkana sahipmiyim? ozellille avusturya ve almanya icin soruyorum... veya avusturyada sirket acip orada kalabilirmiyim? beni bilgilendirirseniz sevinirim. cevaplarinizi bekliyorum.
saygilarimla...

Soru-Cevap bilgilendirme 12-18-2012 09:58

Merhabalar ozkan23!
 

Merhabalar ozkan23, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin

ozkan23 12-24-2012 13:16

→ Italya oturumu ile baska bir AB ulkesinde calisma
 

ya arkadaslar bu konuda gorus bildirecek ve cevaplayacak kimse yokmu???


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:39 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük