MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   Boykotu nasil yapacağiz............. (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/106377-boykotu-nasil-yapacagiz.html)

Misafir 08-21-2012 16:33

Boykotu nasil yapacağiz.............
 

Soru-Cevap:

Bilim Teknoloji

Ben boykota katılmak isteyerek boykot ürünlerine baktım ve tüm ürünlerin nerdeyse boykot edilmeli olduğuna şahit oldum.Böyle bir durumda nasıl boykot edebiliriz ki bizim türkler belli ki henüz hiçbir şekilde onların seviyesine ulaşamamış.Evet boykot şu durumda bir müslümanın görevi ama yapamayız çünkü ortam yok
AÇLIKTAN ÖLÜRÜZ...................BU DURUMU SİZDE DEĞERLENDİRİN BENCE EĞER TÜRKLERE AİT ÜRÜNLER OLSAYDI BUNU SÖYLEMEZ BOYKOTUMUZU YAPARDIK.

Soru-Cevap bilgilendirme 08-21-2012 16:33

Merhabalar Misafir!
 

Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin

safinaz 08-21-2012 18:35

→ Boykotu nasil yapacağiz.............
 

Yerine ikame edebileceğiniz ve hayat kalitenizi düşürmeyeceğiniz başka bir ürün varsa alternatifleri değerlendirebilirsiniz.Birebir olmasa bile ne kadar ürünü yapabilirsek o kadarı kardandır.Her zaman duyarlı olmakda fayda vardır.

fuhgu 08-22-2012 03:14

→ Boykotu nasil yapacağiz.............
 

duyarlı davranmaktan baska care yok su durmlarda :)


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:52 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük