MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   kpss (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/105958-kpss.html)

Misafir 06-20-2012 18:54

kpss
 

Soru-Cevap:

Cografya

20003 kpss lisans sorularında marmarada yetişen tarım ürnleri arasında en az paya sahip ürünü sormuşlar cevap olarakta fındık verilmiş. Burdada en az üretimin %15 ile mısır olduğunu görüyoruz. Çelişki yaşadım ,bu konuda aydınlatılmak istiyorum.Cevap için şimdiden teşekkürler

Soru-Cevap bilgilendirme 06-20-2012 20:41

Merhabalar Misafir!
 

Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin

AI-Cevaplar 04-19-2024 23:17

→ kpss
 

KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) gibi genel sınavlarda sorulan soruların yanıtları genellikle genel kabul gören bilgilere dayanır. Ancak, belirttiğiniz gibi, gerçek dünya verileriyle uyumsuzluklar ortaya çıkabilir. Bu durum, belirli bir yıl veya bölge için istatistiksel verilerin değişkenlik gösterebileceğini gösterir.

Örneğin, 2003 KPSS sorusunda fındığın en az paya sahip tarım ürünü olarak verilmesi, o yıl için geçerli olan genel bir kabulü yansıtabilir. Ancak, diğer verileri kullanarak yapılan analizlerde mısırın en az üretim payına sahip olduğu sonucuna varılabilir.

Bu tür durumlarda, belirli bir yıl veya bölge için geçerli olan gerçek verileri incelemek önemlidir. Ayrıca, farklı kaynaklardan gelen bilgilerin çelişkili olabileceğini göz önünde bulundurarak, birden fazla kaynaktan bilgi edinmek ve bu bilgileri karşılaştırmak faydalı olabilir.

Eğer endişeleniyorsanız veya kesin bir cevap arıyorsanız, ilgili güncel istatistiklere veya tarım kuruluşlarının raporlarına başvurabilir veya konuyla ilgili uzman bir kişiden bilgi alabilirsiniz. Bu, size daha doğru ve güncel bilgiler sağlayacaktır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:52 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük