MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/)
-   -   dev başlı cüce canberkin özeti (https://www.muhakeme.net/forum/soru-cevap/100451-dev-basli-cuce-canberkin-ozeti.html)

Misafir 02-22-2012 12:04

dev başlı cüce canberkin özeti
 

Soru-Cevap:

Edebiyat

dev başlı cüce canberk kitabı, dev başlı cüce canberk kitabı ana fikri

dev başlı cüce canberk kitabının özetini arıyorum yardımcı olabilirmisiniz

Soru-Cevap bilgilendirme 02-22-2012 12:41

Merhabalar Misafir!
 

Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin

alptraum 02-22-2012 12:46

→ dev başlı cüce canberkin özeti
 

Sitemizde kitaplarin full özetleri bulunmamaktadir. Kitaplarin önsözleri ve ana fikirlerini paylasiriz ya da üyelerin yorumlari.

dev başlı cüce canberk ana fikri iclal aksoy

Macera ruhu arasında sıkışıp kalmış bir dünya; çocukluk yılları. Bazen sebepsiz korkularımız için anne ve babamıza sarılarak uyumak istediğimiz, bazen de sorumlulukları, kuralları ve dersleri bir kenara iterek özgürlüğün tadını dorukta yaşamak istediğimiz zaman dilimi; çocukluk yılları... Dev başlı cüce karakteriyle karşımıza çıkan Canberk, anne ve babasının biricik oğlu; anneanne ve dedesinin biricik torunu ve Melike ablasının biricik kardeşi... Eğitim hayatının ilk yılını yaşayan Canberk yaşadıkları, beklentileri, hissettikleri, hayal ettikleri, dile getirdikleri, psikolojisi, çevresel etkenlere verdiği cevaplar ve yaşam enerjisi ile hem ebeveynlere hem de kendi yaşlarındaki çocuklara çok şey öğretiyor.

Devamini oku


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:04 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük