![]() |
SeYYaH ~ ..."türküler; bam teline vurmaya devam ettikçe yürekler sızım sızım sızlar . en ücra yerlerde,bir garibin sahyasıdır bağlamanın teli.. Bir son nefes takibinde zavallı, mülteci ... "insan" yalnız geldi ,yalnız kaldı ve yalnız gitmeliydi...." yol bilmezlere yol sormakda neydi yol birdi.. yolcu da bir menzil de bir BiR'e giden bilmem kaçbinlerce bir... uçurum kenarlarıondan al ruhumu BiR gönül sahibinden ayrı düşmüş de terk eden değil koruyan gidişle ibrahim bir yana yakıla aşıp tutuşan Safa İle Merve'yi feryad ı teslim kalbe münhasır , yanık Hacer bir geceleri gündüzlere ekleyen ümmetine tam altmışüç yıl an be an ALLAH ! azze diyen Resul bir bir yolcu, yol, belli yolcu belli menzil belli eşkiyası haramisi fırtına tufan azıksız uykusuz iki melek ve ikli düşman iki rehber ve bir insan haydi yola koyul durma buralar viran yaslayacaksan sırtını bilki dağ bildiğin yılan sığınacak tek hanen gönülü Yaradan BİR düşersin her aldanış ardınca yardan dosdoğru yürü.. incecik sapma!!! har yangın bir küçük kıvılcımdan yalnızlık sana mahsus değil Evvel de Ahirde, Baki hevadan geç ağırlıkdır sana köprülerde tahtalar çürük bilki dışından yürü, içinden yürü..alçakgönüllü doğumda başlayan hicrette büyü Hiran'ı bul..Sevre ulaş.. Sıddık refikin ,kanadıyla güvercin sen yürü ki, Yesrip sana da kucak açsın .. seyyah olup bu menzile varacaksan; insan, mülteci ! yalnız geldi,yalnız kaldı ve yalnız gitmeli.. B e K K e [SES]http://www.fileden.com/files/2009/8/1/2529720/Seyyah.mp3[/SES] |
--->: SeYYaH ~ seyyah~ naçar gönülle kavline çöl çöl han han dolaşıyorum kervan geçmeyen gözlerinde kuyusuzum bak yoruldum,susuyorum asudem tarumar olur sensizlikden seraba kapattım bir ayaz gecede umud destimi senden bihabersavruluyorum hayalim kum lar adedince yollar sana değil mi ey can içre can yol Sensin yolcu Senin menzil Sen başka ne varki Külli şey'in Kadir Sen * |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:50 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük