![]() |
Şekvâ.. http://www.muhakeme.net/clear.gif hüzzam güftesi demlerim gecemde yine ,yeniden ,düşmekdeyim yakubi hasretlere şekva arasan serde ümid aralasan perde ey yar omuzların nerde... nerde zühre yıldızım... bu yağan yağmur şehrin gözyaşları sel olsa yitip gitmek için pervazlarda sabahlarım kül olursun..kul olmazsın bitmek tükenmek için her hamle... oysa kalbin hercai.. yediveren gül! bir sesini duyuyorum ... soğuğunda üşüyorum kelimelerinin beni benden almasaydın ... adı ayrılık olayacaktı saatlerde yalnızlığımın sabahın her kıpırtısında içime tokat gibi vuruyor sukut bakıyorum .. yollara ,yönlere ne akrep benden yana ne yelkovan... getirmiyor bana seni.. sorularıcevapsız halim çaresiz kalıp erimek desen kaçıp gitmek desen hepsi ebedi bir çizgiydi kaderimden sevmek en son bestesidir sanatçının ben seni sevmekden asla pişman olmamalıyım.. vefa eylemez güneş batarken ansızın hergün bir daha yollarına çıkışım ezanlarla ürperir ruhum haydi kurtuluşum ve ardınca dualarımdasın ey sessizliğiyle kavrulduğum... belki mahşerde tutacağım elinden... belki de o en dehşetli günde şimdi bana set ettiğin bahaneyle arayacaksın kalbimde bir ufacık yer... insan sever.. ve gece bir gri bulut gibi ayrılıkların üstüne tüllenir fecr-i sadık kuş uçmaz kervan geçmez bir çöle döndü mü bir kez hayallerin.. artık aşka dair derin bir sızı saplanmıştır hançere gereksizin.. söylenecek söz kalmamıştır yüreğimr yangın yeriyken bu nasıl kaybediş kendini ey kalbim eğer..üzülürsen kim kurtarır seni bu imzasız halinden... bırakıp herşeyi..uğurlarken bir hodgam geceyi sabrımı ilmek ilmek astım yanıbaşıma..giyindim tüm vefayı.. ilahi senin hatrına! duanı ört yarim, kimsesizliğimin üstüne... B E K K E [SES]http://www.fileden.com/files/2007/4/8/966131/ayrilik.mp3[/SES] |
--->: Şekvâ.. ellriniz dert görmesin hisseden kalbiniz ne de güzel hissetmis kaleminiz ne kadar saglam ve sectiginiz müzik tamamlayici görevinde. hepsi icin ayri bir tesekkur hakediyor sunumunuz. yüreginize saglik.. |
--->: Şekvâ.. hisseden, beğenen yüreğinize sağlık.... her şiir bir hüzündür, dinlediğiniz için .... mahcu/ben biteşekkür... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:37 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük