![]() |
Utandirma! Bir yol olsa bütün cizgileri degistiren Düz sandigimiz fakat farkinda olmadigimiz engebeleri gösterse Ne kadar sarsintili bir hayatin ortasinda oldugumuzu hatirlatsa bize Cizgimizin ne kadar da zor oldugunu... Anilarimizi icinde barindiran bir Kitap gibi sade ve tertemiz sayfalara yazilan kaderimiz Bardaktan bosalircasina ölüm yagarken üzerimize Gözyasi misali damla damla tükenir nefesimiz... yüreklerimiz toprak altinda enkazi derin,kalpsiz bir bedenin olamayan rahatligindayiz tesadüflere boyun büken yasantimizin; hüznü ve yasanmisligiyla sadeligini kaybetmis bir hayatin ortasindayiz... HAyata yüz cevirirken hazirlaniyoruz ilmik ilmik savrulup daragaclarini doldurmaya Ey Rabbim Sen magfiretini göster rahmetinle yargila RAsulünün ugruna, merhamet eyle utandirma.. |
--->: Utandirma! emeğinize sağlık...videoları her zamanki gibi izleyemiyoruz... |
--->: Utandirma! QUOTE=emirahmedyasin;51954]emeğinize sağlık...videoları her zamanki gibi izleyemiyoruz...[/QUOTE] MALESEF İZLEYEMİYORUZ::olmaz0121:YİNEDE EMEGİNİZE SAGLIK( BEN DİYORUM İZLEYEMEYENLER İÇİN BİR GÖNÜLLÜ ANLATSIN AMA BİR GÖNÜLLÜ ÇIKMIYOR) |
--->: Utandirma! Simdi izleyebiliyormusunuz? |
--->: Utandirma! yüreğinden rahmet kelamları esmiş buralara oğuzhan... ne güzel bir kapıdır o tek kapı...durup..sabitlediği ve beklediğimiz... Rabbim kapısından başka kapıya meylettirmesin...huzurundan ayırmasın... *video izleniyor... |
--->: Utandirma! bende izleyemiyorum |
--->: Utandirma! O halde siz youtube videolarini izleyemediginizden göremiyorsunuz. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:45 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük