![]() |
Neydi insanların başına gelen Teknoloji nimettir dedik! ne oldu insanlarımızın hali içler acısı ne acıyorum insanlara ziyan oluyorlar An ve an Teknoloji nimet dedik ne oldu? insanlar ziyan oldu artık web cam başında tatminiyet başladı kadın erkek demeden hepsi geneli çoğu evlisi yaşlısı teknoloji dedik Allah diyene selam verdik meğer buda bir politikaymış Lezmiş adı gaymış adıı biseksüelmiş adı insanlar sapkınlık içindeymiş kapalısı bile lezliğe zuhur etmiş.. bela size olsun bir kutu karşısında şovmuş erkeklerin yaptığı tatminiyetmiş adı yazıklar olsun bu namussuzluğa bu kadar basitmiş herşey insanların kanı bu kadar ucuzmuş teknoloji nimetmiş güyya nerde!!!!!!!!! İmanı zedeleniyor zayıf yürekli müslümanların nefs bu hata yaparsın ama neden devamı gelir neden yayılır neden sayıları çoğalır yoksa avrupada iman ateşi yanarken ülkemde yanan ateş asırlardır varlığı olan bu ateş sönmeye yüz mü tuttu Ülkem insanı ziyanda teknoloji nimettir ya hani nerde sapkınların yeridir Neydi bu ülkem insanının başına gelen vesselam A.yıldız |
--->: Neydi insanların başına gelen Aslında bir danışıklı dövüş bu iş. Tam anlamıyla biz teknolojiyi kullanmayı öğrenemedik şahsımda dahil.Biz teknolojiye her türlü lafı yakıştırırken günümüz insanı hazırlıksız yakalandığı bu gelişmelerle nasıl baş edebilir ve nasıl bu terbiye ile eğitilebilir konularına eğilemedik.Bir kardeşimiz internek için derdiki afedersiniz ben onu tuvalete benzetiyorum fazla kalmak zararlı. selam ile |
--->: Neydi insanların başına gelen Alıntı:
internet aslına bakarsan nimet ama gel gör nasıl kullanıyor insanlar. Ben öyle oluyorum artık hayretler içinde kalıyorum kendi cinsimden slm almaya korkar oldum Allah bizleri muhafaza amaçları sapıklık ve sapkınlık olanları ise azaplandırsın hidayet vermesin çünkü o kadar pis bir uğraş ki yaptıkları hak etmiyorlar |
--->: Neydi insanların başına gelen suçu teknolojiye atmak yanlış bence asıl suçlular insanlar internet olmsaydıda bi yolunu bulurlardı sapıtmk için |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:58 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük