![]() |
rüya tutulur nefesler kararınca eşya bir bir söylenecek sözler dökülüverir yok istemem hiçbirşeyini ver yalnızlığımı al gölgeni ben yüreğimi güneşimle ısıttım o hira oldu...titredim o medineye hicretim tutulur nefesler, duyulunca nefesi bilalin. kütük demezmi ne dir halin inlemez misin yokmu hasretin dağlar yüklenseydi parçalanırdı yuvarlanırdı.. senin taştan damı katı kalbin o taşlarki yarılırda içinden pınarlar çıkar.. gözünden de akmaz yaş senin .... her adımın sıratttan kayar tutulur nefesler... zerreler tartına konar umulur uzatsa kutlu elin bakmaya varsa yüzüne mecalin edebinden haya eylerde açmaz kimbilir defterin ferman gelene dek tutulur nefesler etinden et koparsalar gam mıydı ey nefsim O'na ümmet demek; yâr olmakdı bâr olmanın enkazında ezildin başın eğki tâ arzın en derinine hicabı öğrensin sen senden uzakken bilinendin yok olmak dı tek çare divanında kalmaya daha ateşi görmeden utancından yanmaya tutulurdu nefesler karadığında dünya anıldığında adın ey nefsim kalk uyan sen hala rüyadasın... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:31 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük