![]() |
Suskun yer nerede vardı Orjinal boyutu icin tiklayin 900x562px. http://www.muhakeme.net/forum/forumr...68042740-1.jpg Hali perişanlığımı Bilmesine rağmen, himmette bulunan Nadan lığıma hiç bakmayan, Sanki bir arif sezgisiyle Taltifler yapıp, taçlandıran Her iki dünyada aziz olasın, Can yoldaşım Olarak dilerim unutmazsın, Niyazında anarsın Bu bizar ve bedbin halimin Bir lahzada huzura kavuşması için Çabalarsın ve sinende saklarsın Artık Nefesin sonları başladı Tende takat azaldı, Acıyan gözler ne büyük cefaydı Gözyaşları tutulmazdı, Demek ki sinirler boşaldı, Suskun yer nerede vardı Kimseler görmesin istiyorum, Rabbime büyük bir umutla Sığınıyorum ve ağlıyorum El açıyorum, Her zaman olduğu gibi yine Yanımdasın biliyorum, Senden başka kimim var diyorum Yazılanlar Gönlüme düşendi Bir umut şevkiyle Dile gelen muhabbetti Hak rızasına hasredilen Bir samimiyetten İlzam olan hürmetti Fedakâr olabilmek, Samimiyetin hazzıyla hizmete Amade bulunmak faziletti Söyle kim yüreğine doğan, Hicran damlalarıyla yorulan, Bir dostluktan imtina edecekti En kalbi minnet Ve şükran dileklerimle Ümitleriniz her vakit Talihinize eşlik etsin Yüzünüz öyle gülsün ki, En hasis canları Dahi hidayetle diriltsin... Mustafa Cilasun |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:31 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük