![]() |
mehmet erin Bu akşam acılarım yağmur olup yağarken dizelerime Benim için son bir şey yap Ve gökyüzüne bak bir yıldız kayacak İnan gülüm seni dileyeceğim bir çırpıda Ağzımdan kelimeler dokulurken yavaş yavaş Seni anacağım en temiz duygularımla Gozlerimden yaş akar belki Yada olurda dileğim kabul olur ve sen çıkarsın Aniden seni seviyorum dediğim köşebaşından Ve o an tüm dünyaya haykırırım korkmadan o gizli kelimeleri Ölmek pahasına Seni seviyorum Belki ben gelirim beni görürsün oralarda Hani hatirlarmısın seni sürekli beklediğim dolmuş durağında Yada kalbimin son atışları gelir kulağına bir daha çarpmayacasına Ağlarmısın sevgilim benim için göz yaşı dökermisin acaba Güzel hatıralar uğruna temiz duygularım için Yada yas tutarmısın benim için sadace bir anlığına Dokunabilirmisin buz kesmiş cesedime hatırım için Son defa elveda sevgilim dermisin açık gitmiş gözlerime bakarak En çokta şunu merak ediyorum gülüm inan Tüm korkularımızdan sıyrılıp gelirmisin cenazeme Dua okurmusun üstüme atılan kara toprağa bakarak O zaman unutma gülüm sana gökyüzünden bakar Ve seni seviyorum diye haykırırım korkmaksızın Sesim gelir belki kulağına çevirir başını bakarsın gökyüzüne O zaman sana gülümser ve hoşçakal sevgilim Derim en içten duygularımla |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:37 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük