![]() |
Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) Filmin Türü:Animasyon FilmiYap?m Y?l?:2009Toplam 5 Eklenti bulunuyor. Yönetmen: Carlos Saldanha Tür: Macera, Animasyon, Komedi Yapım: ABD 2009 (Renkli) Dil: İngilizce (türkçe dublaj) Internet adresi: movies.foxjapan.com/iceage3/ film sinemalarda türkce dublaj olarak gösterilecektir iyi seyirler..... Scrat yine asla ele geçiremediği meşe palamudunun, (ve bu sefer belki aşkın da) peşindedir. Manny ve Ellie yavruları minik mamutun doğmasını beklemektedirler. Miskin Sid, bulduğu dinozor yumurtalarından çıkan yavrularla kendine geçici bir aile kura fakat bu, Sid için pek de iyi olmayacaktır. Kılıç dişli kaplan Diego da arkadaşlarıyla ilişkisinde çok yumuşak bir tavır sergileyip sergilemediğini sorgulamaktadır. Sid'i başına aldığı belalardan kurtarmak için çıktıkları yolculukta kendilerini birden gizemli bir yeraltı dünyasında bulan ekip, karşılaştıkları dinozorlar, aklını kaçırmış gibi duran değişik hayvan türleri, yeni bir bitki örtüsü ve tek gözlü, acımasız dinozor avcısı gelincik Buck ile heyecan dolu ve bir o kadar da eğlenceli bir maceranın ortasında kalırlar. Tarihin en cesur kahramanları Manny, Sid, Scrat, Scratiye, Diego, Buck ve arkadaşları başka hiçbir memelinin cesaret edemeyeceği yerlere giderler... |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) :confused: |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) bende film için link var sandım |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) COK GÜZEL OLMUŞ TY |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) teşekkürler |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) ELİNE SAĞLIK |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) thanks..... |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) kardeş bu turkçe dublaj nerde ben göremedim bi site koymuşun japonca hiç bişey anlamadım bi yardımcı olurmusun ?? |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) Film Türkiyede türkce dublaj gösterilecek |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) tskler sagol |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) filmi nasıl izlıcez |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) : hoho::hoho: SİNAMA DA ÇOCUGUM |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) Alıntı:
aynen yaa :S |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) filmi nasıl izleyeceğiz ne bu böyle resmen 3 kağıtçılık bu |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) tsk ler ...........................................:hosgel diniz0121: :flowers: :19: |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) BİR DAHA GİRMEM BU SİTEYE BUNE ..........................HİÇ BİŞEY YOK |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) :cheesy:filmi de koyaydınızda izleyeydik |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) Buz Devrini sinemada 3 boyutlu izlemenizi tavsiye ederdim ama kalktı artık galiba. |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) harika tsk |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) linkler nerede arkadaşlar |
Herşey ii güzel ama link nerde kardeşim çok site gezdim ama bukadar ..... bi sitegörmedim üye toplamak herşey degil kardeşim |
2.Sitemizde film indirme bölümü bulunmadığı halde, Filmlerin tanıtıldığı sinema bölümünde indirme linki beklemek gibi bir ahmaklığı yapmanız bize hakaret etme hakkı doğurmaz.Ayrıca konuda gizli link vs. de yok yani ziyaretcilerle üyeler aynı konuyu görüntülüyor.Üye olmanız gerekmiyor. 3.Üye toplama gibi bir amacımız ve ihtiyacımız yok. |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) teşekkürler |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) teşekkürler paylaşım için |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) sagol............... |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) tşkler |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) cooles film ;) |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) üye toplama gibi bir niyetiniz olmadığı için link vesayreyi görüntülemek için tıklayın yazıyıor değil mi bi bırakın böyle şeyleri siz işinizi doğru yapın ki yorumlarda doğru gelsin iyi çalışmalar. |
|
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) emege saygı |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) Elinize sağlik |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) basarılı.... |
--->: Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı (2009) (türkçe dublaj) teşekkürlerr |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:16 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük