MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Sinema (https://www.muhakeme.net/forum/sinema/)
-   -   The Fountain (https://www.muhakeme.net/forum/sinema/13374-the-fountain.html)

alptraum 01-04-2009 05:27

The Fountain
 

Filmin Türü:

Dram

Diger Türleri:

Bilim Kurgu

Yap?m Y?l?:

2007

Senaryo:

Darren Aronofsky , Ari Handel

Yönetmen:

Darren Aronofsky

Yapim Ülkesi:

ABD

Yap?mc?:

Eric Watson, Iain Smith, Arnon Milchan,

Oyuncular:

Hugh Jackman (Tom Verde) , Rachel Weisz (Izzi) , Mark Margolis (Rahip Avila) , Jamie Isaac Conde (Denevi Vicks) , Sean Patrick Thomas , Ellen Burstyn (Lilian) , Alexander Bisping (Del Toro) , Cliff Curtis , Sean Gullette , Donna Murphy , Ethan Suplee

Toplam 6 Eklenti bulunuyor.
16., 21., ve 26. yüzyılda geçen hikaye, ölümsüzlüğü ve buna bağlı olarak da aşkı arayışın hikayesi. 1500'lerde yaşayan İspanyol keşif Tomas, bütün hayatını etkileyecek önemli bir misyonla görevlendirilmiştir. Kraliçe'nin, ölümsüzlüğün kaynağı olduğuna inandığı ağacı bulacak ve bu sayede, yüzyıllardır insanoğlunun peşinden koştuğu sonsuz yaşam amacına ulaşılmış olacaktır. Bu uğurda yola çıkan Tomas için yüzyıllarca sürecek bir yolculuk başlayacaktır.

2000'lere gelindiğinde aynı Tomas'ı, sevdiği kadının iyileşmesi için amansız bir hastalığa karşı mücedele ederken görürüz; 2500'lerdeyse uzayda bir balonun içinde tek başına bir boşlukta yaşamaktadır.

İnsanoğlunun varoluşundan beri ölümle olan mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor ve Pi, Requiem for a Dream gibi filmleri ile bizi sinemasına hayran bırakmış yönetmen Daren Aronofsky, şimdi de kamerasını, bu tükenmeyen mücadeleye çeviriyor.


Not: The Fountain tavsiye edilecek filmlerden birisidir.

pınaran 06-22-2011 10:35

--->: The Fountain
 

candanag rumuzlu üyenin uzaktan yakından tanıdığı herkese izlettiği filmdir. aslında filmin Türkiye ayağındaki tanıtımını üstlendiğine dair şüphelerimiz var :sirit:


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:52 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük