![]() |
Ve Ben ve Tanrı ve ben Tanridan istedim ki bana güç versin ve o yoluma sikintilar çikardi ve sabir verdi ta ki dayanayim. ve ben Tanridan istedim ki bana ayricalik tanisin ve o aciyi verdi ve yalnizligi ta ki tadayim ve ben Tanridan istedim ki bana akil versin ve o önüme meseleler birakti ta ki çözeyim. ve ben Tanridan istedim ki bana para versin ve o bana fikir verdi ta ki daha iyi bir refah için çaba sarf edeyim ve ben Tanridan istedim ki bana ASK versin ve o aci çekmis insanlari yoluma çikardi ta ki onlara sevgimi göstereyim ve ben Tanridan istedim ki en karli olan çikayim ve o aski verdi ve yolunu ki içinde yolcu olayim ve ben Tanridan istedim ki bana deger bilmeyi ögretsin ve o ölümü verdi ve de ayriligi ta ki ders alayim. ve ben Tanridan istedim ki bana cenneti versin ve o karsiliksiz vermeyi verdi ve verdi ki vereyim ve ben Tanridan istedim ki bütün çikmazlarin çikisini göstersin ve o kalbimi verdi ve isaret etti ki içine bakayim ve ben Tanridan istedim ki bana sonsuzlugu bagislasin ve o seni verdi ve sevmeyi ve de siiri ki yazayim.. ’’ve ben Tanridan istedigim hiçbir seyi alamadim ama ihtiyacim olan her seye vardim..’’ Behruz Dijurian |
Alıntı:
|
Cok mukaddes bir duaya istirak edecek bir makaleyi yayinladigin icin Allah razi olsun kimlerin vesilesinden dua alacaksin belkide. Bu makale cok isime yarayacagi icin söylüyorum |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:40 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük