![]() |
Ozan Deniz Sarıtop Şiirleri ( ... ) Dört mevsim Ölüm haberleri savrulur radyolardan her saat başı Sokak lâmbaları amansız bir bekleyiş içinde Alacakaranlığını kesiyor şehrin Bense hayali bir tren istasyonunda Kayıp gölgesini besliyorum doğmamış güneşin Ve köGoogle Page Rankingüler kuruyorum Sınırların gönül bağından kopuk Hürriyete açılan vagonlar kapısına... Ozan Deniz Sarıtop |
Ozan Deniz Sarıtop Şiirleri Sıla Mektubu Sırça Oylum dişine Mavi su Yeşil vadi Eteklerinde bereketli toprağın Yüzünde ay ışığın Kazınıp da içine diri diri konduğum Hülyasına Gamzesine Ben kurban Sinemi daraltır Kanımı kurutur Hasrete dört mevsim Dört koca asır kararır Ele güne karşı Muradım sararır Endamına Zülfüne Ben kurban. Ozan Deniz Sarıtop |
Ozan Deniz Sarıtop Şiirleri Tir İnsan korkuların mayasında Siyah bir yalnızlıktır... Ozan Deniz Sarıtop |
Ozan Deniz Sarıtop Şiirleri ... Kırık bir vazoda Bir su çiçeği Hayatın sır gibi saklanan Acı gerçeği... Ozan Deniz Sarıtop |
--->: Ozan Deniz Sarıtop Şiirleri geleceğinden umutluyum.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:36 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük