![]() |
GiTmELİyDiN!!!**[/ [SES]http://members.home.nl/cem./Ferfecir.mp3[/SES] **GiTmELİyDiN!!!** buğulu ekmek kokusuydu gidişin bu yüzden hep sana aç kaldım ben gitme diyemedim; çünkü gitmeliydin kal desem kalırdın belki git dedim ve sen gittin! ben seni uzaktan sevmeliydim; gözlerinin ötesinde bir yerden. üşüdüğümde yokluğuna sarılmalıydım unutulmaya yüz tuttuğumda yalnızlığa kokladığım saçların olmamalıydı elini tutmamalıydım seni hissetmek için aynı şarkıda ağlamak olmazdı! bu yüzden olabildiğince sağırlaşmalıydım sana dillerim lâl kalmalıydı; ve susmalıydım aşka… öyle yaptım! yani tüm cümlelerimi ölüme sattım ecelin dehlizlerinde dolandım bir süre alışmaya çalışıyordum yokluğuna oysa sen nefesimde duruyordun ben bilmezden geliyordum… sessizce intiharlar biriktiriyordum geceye hilalin zulasında asılıydı düşlerim avaz avaz mavilerini kusuyordu deniz ve ben seni susuyordum! oysa biliyordum: sustukça çoğalacaktın içimde sustukça sen olacaktım yine de gitme diyemedim kal desem kalırdın belki git dedim ve intihar ettim! hoşçakal meleğim…. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:16 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük