![]() |
'Selam der' [GEÇERİZ]~~~ CANINIZ SAĞOLSUN Canınız sağ olsun beni bana bırakanlar Harabe fakirin evini insafsızca yıkanlar Nefsimin isteklerini bana hatırlatanlar Yaldızlı dünyanın aldatacağını sananlar Ben evet yalnız başıma tek bir kişiyim Gönlüne kainatı sığdıran o son dişiyim Osmanlının torunu Fatihan’ın nesliyim Babamın en hararetli olan ilk nefesiyim Doğduğum da başıma açılmış bu dava Edilir mi dünyada ekmek için hiç kavga Okyanusta kıyıları döven meçhul dalga Başına geleni istemelisin bunu iyi anla Damla damla oluşur kutlu hikmet denizi Acaba birbirimizi karşılıksız mı severiz Menfaat uğruna niçin başkalarını yereriz Söyle böyle nasıl Cennet’i hak edebiliriz Tutulmamış olsa da senin ince ellerinden Sen tut yardıma muhtaçların sinelerinden Rabbim görüyor her şeyi penceresinden Hayat fiili duaysa yaşamın neticesinden Ölüm gün-gelip çatacak endişesi uyutmaz Dili olmaya kulların ağzı da hiç kurumaz Yalnız güzel gören o güzellikleri düşünür Ömür sahipleri bir gün beyazlara bürünür Ganimeti içinde bulunduğun o an bilirsen Hatırla Rabbi’nin üzerindeki nimetlerini İlahi bir aşk şu Adem’in yaratılış hikmeti Takva doğruları sevgili tercihinin sebebi Gönüllere su serpen Cebrail(a.s)’ın ilkası Bir araya gelemez ki ümmetin iki yakası Gerçekten kalp evlerinizi temizleseydiniz O lokma ekmeği hiç bölüşemez miydiniz M.DAVUD AZİZ |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:45 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük