![]() |
anlamiyorsun Beni tanımıyorsun hiç olmayan biriyim senin için, ama benimle konuşuyorsun. Uzak bir şehirdeyim senin için sisli ve yalnız bir şehir... Düşlerine benziyorum, aklına uğradığımda şaşırıyorsun Ne hazin bir sevdanın kahramanı Ne sukunla büyüyen bir umudum ben... Şehirler; anlatıyorum sana hiç tanımadığın benim gibi duvarlarında ismin olan şehirler... Ve şiirler bırakıyorum baş ucuna uyandığında bulasın diye uyanıyorsun.... Ne farkediyor... Bazı bazı geçiyorum limandan marazlı bir geminin güvertesinde, elimde yağmur yıldızları bazen bazen fırtına kuşları, gözlerinin önünden geçiyorum yani ellerinin arasından... Bakıyorum ama göremiyorsun.... Nedense hep uyurken buluyorum seni, saçların yastığında uyukluyor suçlanıyorum, aldatıyorum seni, yalanlar söylüyorum koca koca sarılıp sığınıp rüyalarına. Uzaktasın, uyumaktasın, ellerin başının altında, yorgun, yapayalnız, iç geçiriyorsun uysal bir kedi gibi yalnızlığa, bardaktan boşanırcasına aşk yağıyor sokaklara duymuyorsun, uyuyorsun... Bilmem hiç özlemez misin beni, hiç takılmazmıyım aklına, uyandığında hani bakarsın olur ya, bir gül koysam başucuna... Ellerini merak ediyorum en çok, narin ve umarsız, sessizler, yıldızlar gibi, yağmayı unutan yağmurlar gibi, kendi kendilerini ıslatıyorlar.. Ellerin yani sevdam, ellerime hiç yüz vermiyorlar. Nerede başladı, hikaye kahramanı kim?.. Nerede ışıl ışıl parlayan gözlerin?.. Anlamıyorsun, ya da anlatamıyorum sana... Böyle sahte bir dünya, ben yalancı mesihim... Kalsın bu söz burada, ben artık gitmeliyim... http://www.muhakeme.net/forum/forumr...ullet5ar-1.jpg Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR ! |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:41 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük