İnsan kafası büyüklüğünde tümör çıkarıldı   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 12-24-2012 (19:16)   Son Mesaj: 12-24-2012 (19:16)    Cevap: 0    Gösterim: 454  

    12-24-2012

    İnsan kafası büyüklüğünde tümör çıkarıldı

    İnsan kafası büyüklüğünde tümör çıkarıldı
    İnsan kafası büyüklüğünde tümör çıkarıldı

    Konya Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kolan kanseri bir hastadan çıkarılması zor ve normal bir insan kafası büyüklüğündeki tümör başarıyla çıkarıldı.

    Konya Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kolan kanseri bir hastadan çıkarılması zor ve normal bir insan kafası büyüklüğündeki tümör başarıyla çıkarıldı. Zeki Dursun'un haberi

    Türkiye genelinde, gerçekleştirdiği ameliyatlarla adından sık sık bahsettiren Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, başarılarına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Son olarak Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Hocaları gerçekleştirdikleri operasyonla kolon kanseri olan bir hastadan 20x20 cm (yaklaşık yetişkin bir insan kafası büyüklüğünde) tümör çıkardı.

    Ameliyatı gerçekleştiren Meram Tıp Fakültesi'nin kurucusu ve Genel Cerrahi Anabilim Dalı Hocalarından Prof. Dr. Şükrü Özer, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Hocalarından Prof. Dr. Metin Belviranlı ve Araştırma Görevlisi Dr. Ali Bal, 58 yaşındaki kolon kanseri Hatice Uzun'a gerçekleştirdikleri ameliyatla, çıkarılması zor bir tümörü başarıyla çıkardılar. Gerçekleştirilen operasyon hakkında bilgi veren Prof. Dr. Şükrü Özer, "Kolan kanserine yakalanan hastanın kalın bağırsağının son kısmına yakın bir yerde, karın duvarına yapışmış şekilde ve etrafında apse olan 20x20 cm büyüklüğünde, yaklaşık bir insan kafası büyüklüğünde çıkarılması zor bir tümörü başarıyla çıkardık. Hastanın durumu şuan iyi ve hastanın sağlık durumunda herhangi bir sorun yok. Birkaç gün içerisinde de taburcu etmeyi düşünüyoruz" dedi.

    Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen hasta Hatice Uzun ise geçirdiği ameliyatla sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi. Uzun, "Sağlığıma kavuşmamda emeği geçen başta Şükrü Özer Hocam olmak üzere, Metin Belviranlı Hocama, Ali Bal Hocama, hemşirelerimize ve bütün sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bütün hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa sürede onlarda sağlıklarına kavuşurlar" şeklinde konuştu.





    İnsan kafası büyüklüğünde tümör çıkarıldı Yorumları