![]() |
BeYzA'CıM HoşgeldiN...:) ....uzun zamandır yoktun...bizi bıraktın sandık...kaç gündür yazıcam:ozur: birtürlü fırsat bulamıyorum:453:...şimdide ama ne olursa olsun...yazayım artık..iyiki varsın :gul3:canım arkadaşım..seni çok özledik:gul3:...iyiki geldin... Safinaz'cım :gul3:da nerelerde ise o da gelir :kahve0121:inşallah... bu senin için.... http://www.muhakeme.net/clear.gif |
--->: BeYzA'CıM HoşgeldiN...:) Allah razı olsun güzel yürekli kardeşim..bu gül de sana :) |
--->: BeYzA'CıM HoşgeldiN...:) senin gülün inşallah ruhumuzu temsil etsin, benim gülümde inşlh içimden geleni...elim de bile yetişecek kadar mucizevi kardeşliğimizi...bugün yine senin olmanı çok arzu ettiğim bir atmosferdeydim...haydi gel İstabul'a..haydi gel ...:gul3: |
--->: BeYzA'CıM HoşgeldiN...:) Çok sevindim canım atmosferine:) mübarek beldelere gidince daha süper olucak inş. İstanbul güzel şehir ama yeni oradaydım..bi daha ne zaman nasip olur bilinmez:) |
--->: BeYzA'CıM HoşgeldiN...:) yani yine geldin ama bana söylemedin mi?...... peki daha evvel geldiğin sebepden dolayı mı? |
--->: BeYzA'CıM HoşgeldiN...:) gönlü güzel kardeşim bir daha nasip olursa gelmek ilk iş seni görmek olcak inş.:) dua ve selametle.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:54 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük