![]() |
Fil diyeti grup vitamin Fil diyeti Metin mete abi bu sarki sanada armagan olur haberin ola:) |
teşekkürler komikmiş :):):):):) :):):):) :):):) :):) :) |
:hoho::hoho::hoho:Süper,harika,muhteşem,... Aslında yaz aylarında tüm kanalların magazin programlarında şu selilüt vs. ve şu yaşlı başlı kadınların sahte diyet programlarını anlatıp,konuşturdukları sıra arka fonda şarkı çalarken bu şarkıyı çalsalar acayip gırgır olur...:)) |
Ne diyeyim bizim diyette ancak bu kadar oluyor.Ama güzeldi ellerine saglik... |
Abi aramizda kalsin bende 105 kilo oldum :)) bu gidisle 150 yi vururum:)) |
Alıntı:
Bak hem sevindirici(Aslinda üzer bizi)Hem düsündürücü.Sen yapma ya?Bende yas 45 e dayandi,Ya sen? |
Iste bende yasima güvenipde yaz da geliyor spor yaparim diye düsünüyorum ve hemen kilo veririm gibi bir düsünce var birde burada asitli icecekleri cok iciyorum(kola,redbull,madensuyu) cikolata ve vb gibi yiyecekleride yiyince e birde hareketsizlik böyle degisik bir görünüme sahip olabiliyoruz Ben kilolarimla barisigim:)) Öyle böyle havalar iyice ISINSIN.Her gün bir saat basketbol oynadikmi eritiriz insallah(eski prof basketcilerden kim kaldi) |
Alıntı:
redbull Kac para Viyanada? |
90 cente bulabilecegin yerler var ama ben hakikisini icmedigim icin benimkisi dahada ucuza geliyor:) |
Bir fil günde 200 kilo ot yermiş.:)) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:55 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük