![]() |
farid farjad....dinleyin bir bakalım... |
Sanirim enstrümental bir müzik enstrümental müzikler bölümüne aldim konuyu |
Alıntı:
|
Alıntı:
:) (mahcubundan)... sağolun...ne diyeyim...teşekkürler efendim... |
Alıntı:
|
tam bir huzur çığlığıdır keman..duyana sekine ..duyana infilak..dindirebilirseniz sinenizdeki depresifliği duyabilirsiniz her notada sessizliği. içimden geldi. |
Alıntı:
:D ?... |
Alıntı:
Hani bir zamanlar zeki ama grurlu bir üye vardı ya:afro0121:İşte ta kendisi:afro0121: Hani şimdi teşekkür ettiğiniz ve birazdan da onun istediği şarkıyı foruma ekleyeceğiniz kişi:afro0121: |
Alıntı:
eklemezsem kırılır mısınız??...ben bir düşüneyim...sizi kırmanın bendeki karşılığımı daha kötü yoksa istediğiniz şarkılara karşı tövbekar ve sitemkar yanım mı?.... hmm... . .. ... .... ..... ...... ....... Bu garibin eli baltalıdır...İbrahim'den kalma... Benim kusuruma bakmayacaksınız...Şiddetle anlayış bekliyorum... İsteğinizi yerine getiremiyeceğim... Sosyeteye rezil olmayalım sonra...Hem bu ne ya,breh breh deyip,sonra,zat-ı alinizin hatırları için de olsa...ı ıh... naparsınız...Karizma kaygıları herkes de ben kadar koyu olmayabiliyor :) .. selam ve dua ile efendim... |
Alıntı:
Bu da benim için önemli,eklemesenizde olur... Teşekkürler:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:21 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük